ALTE ECHIPAMENTE

Produse si comercializate de Metalerg

FILTRU CICLON

FILTRU CICLON

Sistem simplu METALERG de extracție a prafului din gazele de ardere conține o camera de sedimentare, proiectată să rețină particulele mari de praf. Funcționează pe principiul ciclonului (forța centrifugală), ce forțează particulele mari solide din gazele de ardere să se separe și să cadă în containerul de cenușă, iar gazele desprăfuite sunt evacuate direct către coșul de fum. Eficiența acestui dispozitiv este de aproximativ 40% în ceea ce privește particulele mari de praf.

FILTRU MULTICICLON

FILTRU MULTICICLON

Versiunea extinsă, mult mai avansată a cemerei de sedimentare. Sistemul funcționează pe baza forței centrifuge. Dispozitivul este alcătuit dintr-un set (o baterie) de mici camere unde gazele de ardere ating viteze periferice mari. Deoarece dimensiunea fiecărui “ciclon” este mică, sistemul creează mai multe “cicloane”. Acest proiect permite o eficiență mult mai ridicată, până la 70%, și un interval mult mai larg de dimeniuni a particulelor de praf reținute, între M10 și PM 2.5. Un asfel de dispozitiv permite doar gazelor de ardere curate să fie evacuate prin coșul de fum, praful așternându-se în containerul de cenușă. Măsurătorile arată o scădere a conținutului de praf în gazele de ardere de la aprox. 450mg / m3 la aprox.150mg / m.

FILTRU ELECTROSTATIC

FILTRU ELECTROSTATIC

Filtrul electrostatic este un tip de colector de praf ce utilizează forța electrostatică ce acționează asupra particulor de praf. METALERG utilizează un sistem de evacuare dublu, cu o eficiență de aproximativr 90%.

COSURI DE FUM – HORNURI

COSURI DE FUM – HORNURI

METALERG produce cosuri de fum autoportante , izolate cu vata bazaltica , sau neizolate pentru toate tipurile de centrale.

Termo-acumulatori puffer

Termo-acumulatori – puffer

METALERG produce puffere, gabaritice, izolate cu vata bazaltica cu o capacitate de pana la 42.000 Litri.

NR. TELEFON

0770 293 100

E-MAIL

office@metalerg.ro

PROGRAM

9:00am – 6:00pm