Sistem de incalzire ferma reproductie porci – Centrala cu functionare pe baloti de paie Metalerg Ekopal RM 03-3 600 kW – Judetul Maramures.

Suprafata incalzita cu ajutorul centralei cu baloti de paie de Metalerg RM 03-3 600 kW, cca 3000 m2 ferma reproductie porci in sistem intensiv.
Distributia caldurii a fost facuta cu ajutorul tevilor tip delta, cu apa calda obtinuta prin aderea balotilor de paie in centrala Metalerg.

Daca aveti intrebari legate despre acest proiect, sau doriti sa luati legatura cu noi, ne puteti Contacta – va stam la dispozitie in orice moment!

Daca doriti sa consultati gama de produse ce le oferim in Romania, accesati cu incredere pagina PRODUSE.

Biomasa vegetală este una dintre cele mai vechi și mai utilizate surse de energie regenerabilă din lume.

Una dintre cele mai populare tipuri de biomasă sunt baloții din paie de grâu, porumb, rapiță, orz, orzoaică, secară sau soia. La o putere calorică de 1MW/320 kg de baloți de biomasă vegetală agricolă, potențialul energetic este uriaș, având în vedere că se obțin cel puțin 4 tone de paie la hectarul de grâu, adică ușor peste 12 MW/ha cultivat cu grâu.

Boilerele cu funcționare pe baloți din paie (sau altă biomasă agricolă vegetală) sunt o soluție extraordinar de economică pentru orice companie (activitate) care necesită în funcționarea ei un volum crescut de energie termică: sere de legume si fructe, ferme de crestere intensiv pasari reproductie porci, aplicatii industriale sau spatii comerciale si civile (scoli, spitale, biserici), sisteme de uscare a cerealelor in fermele agricole, ferme reproductie de porci, industria de pasteurizare a laptelui, industria de pasteurizare a sucurilor naturale si a compotului, industria de pasteurisare a conservelor de fructe si legume, etc.

Mai jos va prezentam cateva dintre produsele Metalerg Romania:
EKOPAL RM 25-600 KW (Este un cazan de temperatură joasă proiectat să funcționeze în sistem deschis împreună cu un rezervor de acumulare.)
EKOPAL RS 700-1500 KW (Cazane ce încălzesc apa pentru aplicații industriale – funcționează cu baloți din paie și din toate tipurile de biomasă agricolă vegetală.)
EKOPAL RM 25-1100 KW (Pentru a satisface nevoile investitorilor din Romania, am creat o linie de cazane de biomasă, care au avantajele in favoarea clientului.)
EKOPAL S/RS-A 60-1500 KW (Sistemul de ardere a paielor în aceste boilere este același cu cel din boilere EKOPAL RM, adică sistemul în contracurent.)
EKOPAL BEM 800-1500 KW
EKOPAL BEM A-700-1500 KW

Alegeti METALERG ROMANIA cand vine vorba despre:

Centrala cu paie, Centrala Baloti paie, Incalzire cu paie, Incalzire sera, incalzire ferma pui, incalzire ferma porci, uscator cereale